Voeding

Het 12 coaching voedingsprogramma

Met het twaalf coaching programma word je begeleid naar een gezonde leefstijl. Dit vanuit een meerdimensionaal perspectief. In een behandelplan werken we naar een leefstijl met meer balans en leidend tot meer vitaliteit. Een balans die gebaseerd is op drie pijlers:

Voeding – Beweging – Mentaal

Door te luisteren naar jouw persoonlijke wensen en doelen creëren we samen een gezonde levensstijl op maat. We maken een plan, stellen haalbare doelen en doen dit in kleine stapjes, alles in één keer omgooien werkt meestal niet. Het kost nu eenmaal tijd om afscheid te nemen van oude gewoontes en nieuwe aan te leren. Daarbij is ieder lichaam anders en rekening houdend met je persoonlijke situatie gaan we samen kijken wat het beste bij je past.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden het voedingsadvies vanuit de aanvullende verzekering.

De eenmalige kosten voor het 12 coaching voedingsprogramma bedragen:

€ 420,00

Ik ben Marjolijn, aangenaam!

Mijn naam is Marjolijn Bergwerff, woonachtig in Gorinchem, naast personal trainer en leefstijlcoach ben ik ook voedingsdeskundige en aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichts-consulenten Nederland (de BGN). 

Het is geen dieet en ik volg geen hypes, het is een nieuwe levensstijl! Een verandering die gepaard gaat met kleine stapjes en begint met een juiste mindset. Samen gaan we voor andere, betere en gezondere keuzes, keuzes die je ook kunt volhouden.

 

Kunnen wij je verder helpen?

Kunnen wij jou advies geven over voeding en jouw leefstijl hierin veranderen?
Neem dan gerust contact met ons op.

Scroll to top