Fitness bij Beter Doen!

Fitness ruimte

Onze fitnessruimte is ingericht met de meest moderne apparatuur om jouw workout te kunnen doen. Het unieke ventilatiesysteem zorgt daarbij voor de meest verse lucht in de ruimte, dat is wel zo lekker. 

Naast onze indoor fitnessruimte, bieden we ook diverse outdoor sport activiteiten aan als bootcamp / cardio, sporten & bewegen, Run for Fun en wandelen.

De zolder

Wil je toch nog een stapje verder gaan en wat zwaarders proberen? Dan is “De Zolder” waarschijnlijk waar wij je veel kunnen vinden. Deze ruimte is ingericht met diverse apparaten en tools om meer krachttraining en conditie op te pakken. 

De Stigt

Speciaal voor de Yoga en Pilates lessen hebben wij een ruimte ingericht die rust biedt en kalmte uitstraalt. Daarnaast kan deze ruimte ook gebruikt worden voor workshops en presentaties.

Bekijk ons aanbod aan abonnementen

Ieder heeft zo zijn voorkeur, zo ook met een sport abonnement. Daarom bieden wij diverse abonnementsvormen aan om te kunnen sporten bij Beter Doen of deel te nemen aan een van onze groepslessen.

Vraag een rondleiding of proefles aan

Wil je onze faciliteiten ontdekken? Vraag een proefles aan of maak een afspraak voor een rondleiding. Ervaar onze moderne fitnessapparatuur, persoonlijke begeleiding en stimulerende sfeer. 

20210917_082013-web

FITNESS • HEALTH • LIFESTYLE

Scroll to top