Onze testen

Naast de abonnementsvormen, bieden wij in ons testcentrum in Giessenburg ook diverse losse testen aan om in beeld te brengen hoe vitaal jij bent. Naast de testresultaten, ontvang je een advies op maat om je vitaliteit te verbeteren en je leefstijl aan te passen. Wat kunnen wij jou bieden?

Health Check

Deze health check geeft waardevolle inzichten over je algemene gezondheid en zo kunnen gezondheidsrisico’s in beeld worden gebracht. Hiermee kun je direct aan de slag met het verbeteren van je algehele gezondheid.

Health Check (Uitgebreid)

De health check uitgebreid is aangevuld met een longfunctie, saturatie en stressmeting. Dit geeft een nog breder inzicht in je algehele gezondheid.

Health Check (Uitgebreid Extra)

De submaximale inspanningstest is aan de health check uitgebreid toegevoegd. Het beeld over jouw gezondheid en conditie is hiermee compleet.

Veilig en fit test (50 plus)

Deze test geeft inzicht in je gezondheid, stabiliteit en coördinatie. Met name gericht op valpreventie.

Belastbaarheidstest

De AfaScan meet explosiviteit, kracht, balans, flexibiliteit, behendigheid en uithoudingsvermogen. Diepgaande analyse van de testgegevens motiveert om je doelen te bereiken.

Conditietest

Deze submaximale inspanningstest geeft door middel van een VO2 max bepaling je conditie weer.

Sporttest

Deze test geeft inzicht in je algehele gezondheid en hoe je er voor staat voor wat betreft kracht, explosiviteit, flexibiliteit, balans en behendigheid.

Sporttest (Uitgebreid)

Naast de sporttest bevat deze een submaximale inspanningstest. De complete informatie over jouw gezondheid en sportniveau.

Kunnen wij je verder helpen?

Wil je meer weten over één of meerdere van onze testen en wat wij voor jou hierin kunnen betekenen? 
Neem dan gerust contact met ons op.

Scroll to top