Welkom bij Beter Doen Vitaal

Ons innovatieve testcentrum is te vinden centraal in Nederland, onder de rook van Gorinchem en is ingericht met de modernste apparatuur en geeft de meest accurate resultaten als het gaat om de algehele lichamelijke fitheid. Zo kunnen wij maatwerk leveren om tot een nauwkeurig gezondheids- en/of beweegadvies te komen.

Inmiddels is door de coronacrisis (Covid-19) duidelijk geworden dat de eigen weerstand erg belangrijk is.

Kanker, hart- en vaatziekten, chronische longziekten, diabetes en dementie is voor ongeveer een derde toe te schrijven aan slechte leefgewoonten.

Beter Doen helpt om vitaal te zijn en te blijven!

Testcentrum voor
preventie en vitaliteit

Het centrum voor informatie hoe fit je bent. Onze testen geven inzicht in jouw functioneren. Een digitaal persoonlijk dossier als basis voor jouw persoonlijke actieplan. Het perfecte begin om je eigen fitheid / vitaliteit te verbeteren.

Recensies

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat.

– Harrie Nak, Gorinchem –

Scroll to top