Groepslessen

Wil je graag in groepsverband sporten onder begeleiding van een ervaren instructeur die zorgt voor net wat meer uitdaging? Naast ons aanbod aan fitness abonnementen is het ook mogelijk om enkel gebruik te maken van onze groepslessen. Zo kun je deelnemen wanneer het jou uitkomt. 

Ons groepslessen aanbod

Fit Boxing

Fitboxing is een groepsles waarbij je op een leuke en uitdagende manier aan je conditie kunt werken. De korte en explosieve bewegingen zorgen ervoor dat je hartslag en ademhaling in een razend tempo zullen stijgen. Fit Boxing is cardio en krachttraining in een. Ben jij klaar om te zweten en calorieen te verbranden ? 

Dinsdag
19:00 tot 20:00

Vrijdag
09:00 tot 10:00

Beter Doen Fitness centrum

Yoga

Yoga oefeningen zijn gericht op het verbeteren van balans, stabiliteit, flexibiliteit en kracht en ontspanning. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tijdens yoga let je op je ademhaling en luister je naar je lichaam. Je komt in contact met jezelf, je omgeving en de mensen om je heen. Dit meditatieve proces heeft dan ook een positief effect op de hersenen. 

Maandag
19:00 tot 20:30

Donderdag
09:30 tot 10:45
(V.a. 27 oktober)

Beter Doen Fitness centrum

Circuit Training / Bootcamp

Circuittraining bestaat uit een combinatie van meerdere oefeningen welke je uitvoert zonder rust. Tijdens een circuit training doorloop je doorgaans een fullbody schema, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Circuit training heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. 

Woensdag
09:00 tot 10:00

Donderdag
19:00 tot 20:00

Beter Doen Fitness centrum

Bootcamp outdoor

Een bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een instructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende de periode van een uur.

Woensdag
19:00 tot 20:00

Beter Doen Fitness centrum

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coordinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen en te houden. 

Vrijdag
10:00 tot 11:00

Beter Doen Fitness centrum

Run for Fun

Altijd al aan je conditie willen werken? Dan is dit iets voor jou. Niet alleen maar in een groep trainen, is makkelijker en veel gezelliger. Met hardlopen verbeter je het uithoudingsvermogen. Bij Beter Doen kan dat onder deskundige begeleiding.

Donderdag
19:00 tot 20:00

Beter Doen Fitness centrum

Wandelen

Onder begeleiding een uur wandelen in de buitenlucht geeft inspiratie en werkt stimulerend op de hart-en longfunctie. Letterlijk en figuurlijk stappen zetten in de goede leefstijl richting.

Dinsdag
10:00 tot11:00

Het Gezondheidscentrum in Giessenburg

Kies jouw groepslessen abonnement

Kies je liever voor één specifieke groepsles of wil je liever de vrije keus hebben welke groepsles je wilt volgen? We bieden voor diverse groepslessen een apart abonnement aan en een abonnement waarbij je bij iedere groepsles onbeperkt kunt deelnemen. Aan jou de keus.

Alle groepslessen

6 maanden

€49,50 p/mnd

Onbeperkt deelnemen aan:
Fit boxing, Circuit training, Bootcamp, Pilates, Run for Fun en wandelen

Pilates abonnement

6 maanden

€30,00 p/mnd

Onbeperkt deelnemen aan:
Alle pilates lessen

Run for Fun abonnement

6 maanden

€20,00 p/mnd

Onbeperkt deelnemen aan:
Alle Run for Fun lessen

Wandel abonnement

6 maanden

€10,00 p/mnd

Onbeperkt deelnemen aan:
Alle wandelingen

All-in abonnement

Wist je dat we ook een all-in abonnement hebben? Zo kun je onbeperkt gebruik maken van onze fitness ruimte en deelnemen aan alle groepslessen voor een vast bedrag per maand. Zo heb je zelf de touwtjes in handen. 

FITNESS • HEALTH • LIFESTYLE

Scroll to top