Groepslessen

Wil je graag in groepsverband sporten onder begeleiding van een ervaren instructeur die zorgt voor net wat meer uitdaging? Naast ons aanbod aan fitness abonnementen is het ook mogelijk om enkel gebruik te maken van onze groepslessen. Zo kun je deelnemen wanneer het jou uitkomt. 

Ons groepslessen aanbod

Fit Boxing

Fitboxing is een groepsles waarbij je op een leuke en uitdagende manier aan je conditie kunt werken. De korte en explosieve bewegingen zorgen ervoor dat je hartslag en ademhaling in een razend tempo zullen stijgen. Fit Boxing is cardio en krachttraining in een. Ben jij klaar om te zweten en calorieen te verbranden ? 

Dinsdag
19:30 tot 20:30

Zaterdag
09:15 tot 10:15

Beter Doen Fitness centrum

Yoga

Yoga oefeningen zijn gericht op het verbeteren van balans, stabiliteit, flexibiliteit en kracht en ontspanning. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tijdens yoga let je op je ademhaling en luister je naar je lichaam. Je komt in contact met jezelf, je omgeving en de mensen om je heen. Dit meditatieve proces heeft dan ook een positief effect op de hersenen. 

Maandag
19:00 tot 20:30

Dinsdag
19:00 tot 20:30

De Stigt

Circuit Training / Bootcamp

Circuittraining bestaat uit een combinatie van meerdere oefeningen welke je uitvoert zonder rust. Tijdens een circuit training doorloop je doorgaans een fullbody schema, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Circuit training heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. 

Dinsdag 
18:30 tot 19:15
Woensdag 
09:00 tot 10:00
Donderdag 
18:30 tot 19:15

Vrijdag 
18:00 tot 19:00
Zaterdag 
08:00 tot 09:00

Beter Doen Fitness centrum

49+ in vorm

In beweging blijven is voor iedereen belangrijk, ongeacht de leeftijd. Het is van belang om iedere week aan bewegingsoefeningen te doen. Denk hierbij aan buikspieroefeningen, balansoefeningen of andere krachtoefeningen. Zo blijven je spieren sterk, waardoor je kracht in jouw armen en benen behoudt. Op langere termijn zorgt dat ervoor dat je eenvoudiger kunt lopen en tillen. En daardoor blijf je langer in vorm!

Vrijdag
09:15 tot 10:00

Beter Doen Fitness centrum

Bootcamp outdoor

Een bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een instructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende de periode van een uur.

Woensdag
19:00 tot 20:00

Beter Doen Fitness centrum

Mobiliteit en fundamental training

Mobiliteitstraining is een combinatie van flexibiliteit en de controle van de spieren rond elk gewricht vergroten. Voor sporters is mobiliteit essentieel. Tegelijkertijd zorgt een goede mobiliteit voor meer bewegingsbereik en helpt met het verbeteren van je techniek.

Tijdens een fundamental les, wordt er uitleg gegeven hoe je naast de apparaten onder andere ook losse gewichten kan gebruiken. Hierbij geven we je training over je basishouding en uitvoering van de oefening. Een goede houding en uitvoering is essentieel voor het lichaam, met name voor het boeken van progressie en ter voorkoming van blessures.

Maandag
19:00 tot 20:00

Beter Doen Fitness centrum

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coordinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen en te houden. 

Dinsdag
09:00 tot 10:00

Vrijdag
09:00 tot 10:00

De Stigt

Run for Fun

Altijd al aan je conditie willen werken? Dan is dit iets voor jou. Niet alleen maar in een groep trainen, is makkelijker en veel gezelliger. Met hardlopen verbeter je het uithoudingsvermogen. Bij Beter Doen kan dat onder deskundige begeleiding.

Donderdag
19:30 tot 20:30

Beter Doen Fitness centrum

Wandelen

Onder begeleiding een uur wandelen in de buitenlucht geeft inspiratie en werkt stimulerend op de hart-en longfunctie. Letterlijk en figuurlijk stappen zetten in de goede leefstijl richting.

Dinsdag
10:00 tot11:00

Het Gezondheidscentrum in Giessenburg

Bekijk ons aanbod aan abonnementen

Ieder heeft zo zijn voorkeur, zo ook met een sport abonnement. Daarom bieden wij diverse abonnementsvormen aan om te kunnen sporten bij Beter Doen of deel te nemen aan een van onze groepslessen.

Vraag een rondleiding of proefles aan

Wil je onze faciliteiten ontdekken? Vraag een proefles aan of maak een afspraak voor een rondleiding. Ervaar onze moderne fitnessapparatuur, persoonlijke begeleiding en stimulerende sfeer. 

Yoga en pilates ruimte Beter Doen

FITNESS • HEALTH • LIFESTYLE

Scroll to top